طرز تهیه باسلوق مخصوص شب یلدا



0
113

باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه و ملایر و اراک است که در این شهر تولید می‌شود. برای تهیه این شیرینی از دوشاب، نشاسته، مغز بادام یا مغز هستهٔ شیرین زردآلو و ادویه استفاده می‌شود. [ویکی‌پدیا](https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%82) باسلوق یا راحتی یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار است. باسلوق را علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر می توانید سرو کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک شیرینی ساده در کنار چای هم مصرف کنید. با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر باسلوق تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری باسلوق تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

Published by: آشپزخونه دیدستان Published at: 4 years ago Category: آموزشی