نحوه درست کردن کباب کوبیده نرم و آب دار و خوشمزه در منزل به روش حرفه ای و دقیقا شبیه آنچه که کباب زنهای حرفهای در رستوران درست میکنند کار چندان آسانی نیست. اما با دانستن ترکیب ادویه کباب کوبیده، فوت و فن ها و نکات مهم و طلایی این غذای سنتی و لذیذ ایرانی میتوانید یک کباب کوبیده خانگی مجلسی حرفهای و خوشمزه و آبدار رستورانی بدون ریختن از روی سیخ درست کنید. طرز تهیه کباب کوبیده آبدار و خوشمزه رستورانی را ببینید برای تهیه کباب کوبیده باید از گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مخلوط گوساله استفاده کنید و برای اینکه کباب کوبیده ترد و خوشمزه شود باید از گوشت چربیدار استفاده کنیم. گوشتی که چربیاش کم باشد هنگام ماساژ دادن خودش را ول میکند. علاوه بر این باید حتما گوشت را حداقل دو تا سه بار خیلی ریز چرخ کنید. هر چه گوشت بیشتر چرخ شود و ورز داده شود کبابها یکدستتر میشود و از روی سیخ نمیریزد. نکته مهم دیگر میزان پیاز و چگونگی خرد و مخلوط کردن آن و نسبتش با میزان گوشت است. علاوه بر این مدتزمانی که گوشت استراحت میکند نیز بسیار مهم است.