طرز تهیه بامیه و شربت به سبک قنادی 100% گارانتی ، آموزش شیرینی بامیه ایرانی ماه رمضانBamiyeh Persian

۱۳.۱ K


۹

اگر شیرینی بامیه شما بعد از پخت نرم می شود و پفت آن می خوابد و اصلا هیچ شباهتی به بامیه قنادی ندارد به نظرم وقتشه با روش آشپزی با نیلوفر تجربه ای تازه را رقم بزنید ... بامیه را خیلی ها آموزش دادند اما این سبک آموزش را هرگز دیده باشید فقط امتحان کنید شیرینی بامیه یکی از خوشمزه ترین شیرینی های ایرانی است و شما اگر یک بار با روش آشپزی با نیلوفر شیرینی بامیه را درست کنید دیگه عاشق پخت بامیه روزانه و هفتگی خواهید بود توجه : سمولینا باید از نوع ریز باشد سمولینا در ایران و کلیه سوپر مارکتها و مغازه ها در خارج از ایران هم موجود است حتی آنلاین هم می توانید سمولینا را تهیه کنید ======================================================شیرینی بامیه مواد لازم آب سرد 400 میلی لیتر کره بدون نمک 40 گرم تخم مرغ 300 گرم یا 5 عدد متوسط هر تخم مرغ با پوست 60 گرم وزن دارد آرد شیرینی 325 گرم نشاسته ذرت 13 گرم سمولینا بسیار ریز 38 گرم در قسمت انتهای مواد لازم ( پایین صفحه ) نوشتم سمولینا چیست نمک یک نیشگون وانیل 1/4 قاشق چایخوری عسل 1 قاشق غذاخوری شهد بامیه: شکر 570 گرم آب 400 میلی لیتر جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری در صورت نداشتن جوهر لیمو 1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه گلاب نصف استکان کوچک پودر هل در صورت تمایل 1/8 قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم سمولینا فراورده‌ای است که حاصل آسیاب گندمی خاص به نام گندم دوروم می‌باشد. سمولینا ماده اولیه اصلی تولید ماکارونی بوده و دارای رنگدانه‌های طبیعی زرد رنگ و آنتی‌اکسیدان‌هایی است. دارای مقادیر فراوانی ویتامین، پروتئین، املاح و مواد مغذی مفیدی است که باعث افزایش کیفیت محصولات خمیری، که با آن تولید می‌گردند می‌شود شیرینی بامیه # شیرینی بامیه و زولبیا # شیرینی بامیه مخصوص رمضان # ingredients Coldwater 400 ml Unsalted butter 40 g Eggs 300 grams or 5 medium Each egg weighs 60 grams Flour 325 g Corn starch 13 g Very fine semolina 38 grams A pinch of salt 1/4 teaspoon vanilla 1 tablespoon honey syrup: 570 grams of sugar 400 ml of water Citric acid half a teaspoon If you do not have citric acid, 1 tablespoon of fresh lemon juice Rosewater 1/4 cup Cardamom powder, if desired, 1/8 teaspoon Oil to fry as needed عربی المكونات الماء البارد 400 مل زبدة خالية من الملح 40 جم بيض 300 جرام أو 5 متوسط تزن كل بيضة 60 جرامًا طحين الحلويات 325 g نشا الذرة 13 g سميد ناعم جدا 38 غرامًا كتبت في نهاية المكونات الضرورية (الجزء السفلي من الصفحة) ما هو السميد قليل من الملح 1/4 ملعقة صغيرة فانيليا 1 ملعقة كبيرة عسل رحيق البامية: 570 جرام سكر 400 مل من الماء خلاصة الليمون نصف ملعقة صغيرة إذا لم يكن لديك عصير ليمون ، ملعقة كبيرة من عصير الليمون الطازج ارتفع نصف كوب صغير مسحوق الهيل ، 1/8 ملعقة صغيرة حسب الرغبة زيت للقلي حسب الحاجة آموزش شیرینی بامیه# زولبیا و بامیه# بامیه آشپزی با نیلوفر# ماه رمضان بامیه# طرز تهیه شهد# طرز تهی شربت بامیه# شربت زولبیا و بامیه#

Published by: آشپزباش با نیلوفر آشپزی با نیلوفر
Published at: ۱ month ago
Category: