Meat and Mushroom Pizza | Minced Meat Pizza | پیتزای قارچ و گوشت خانم گلاور | تهیه خمیر پیتزا



0
1183

Meat and Mushroom Pizza | Minced Meat Pizza | پیتزای قارچ و گوشت خانم گلاور | تهیه خمیر پیتزا تهیه پیتزا و خمیر پیتزا خانم گلاور پیتزای قارچ و گوشت Minced Meat Pizza Recipes Mushroom Pizza Recipe [See Also Our Other Cooking Videos]: Youtube: https://www.youtube.com/Ashpazi890m/videos Youtube : https://www.youtube.com/PersianFusionCuisine/videos ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ Meat and Mushroom Pizza | Minced Meat Pizza | پیتزای قارچ و گوشت خانم گلاور | تهیه خمیر پیتزا Ingredients (4 servings): • 1 pack (500gr) of T.S.T Mozzarella Cheese • 1 pack of Shiravaran Italian Pizza Dough • 300 gr minced meat • 200 gr mushrooms • 2 medium tomatoes, chopped • 1 sweet pepper • 4 tbsp olive oil • 4 tbsp ketchup sauce • 4 garlic cloves, grated • 1 tsp rosemary • 1 tsp curry powder • Thyme powder, salt and pepper to taste Directions: Preheat the bottom heat of oven to 200 degrees C, and let it warm enough to bake Pizza. Coat the baking tray with oil to keep the pizza from sticking to the tray. Grease a medium saucepan with some oil and put over medium heat. Saute the minced meat with some rosemary, curry powder, salt and pepper in the saucepan for 7 or 8 minutes and stir occasionally. Cut the sweet pepper into cubes, and slice the mushrooms very thin. Bring out the Shiravaran Italian Pizza (containing 6 doughs) from freezer. take enough dough from the package and return the rest to the freezer. Discard the plastic sheets of the doughs and put them on the baking tray while they are still frozen. Spread grated garlic, and sauce over the doughs and rub smoothly, then sprinkle some T.S.T mozzarella cheese over pizzas, and add some thyme powder. Spread cooked meat mixture over pizzas and sprinkle the rest of the cheese over them. Finally place mushrooms and sweet peppers on top. Put the baking tray in the middle rack of oven, and cook for 10 minutes. Then turn off the oven lower heat. Turn on the upper heat, and cook pizzas for 10 minutes. When top of pizzas became golden, remove them from the oven, and serve. ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ پیتزای قارچ و گوشت مواد لازم گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم پنیر پیتزا ۵۰۰گرم خمیر آماده ۱بسته قارچ ۴عدد فلفل دلمه ایی رنگی به مقدار لازم گوجه فرنگی فیله شده 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 3 حبه نمک و فلفل و زرد چوبه و آویشن به مقدار لازم رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری سس تند گوجه فرنگی ۳قاشق سوپ خوری سوسیس ( اختیاری) ۲عدد مراحل تهیه و پخت پیتزا با گوشت: 1- ابتدا پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و سپس همراه با گوشت چرخ کرده، ادویه، نمک در تابه به کمک یک قاشق غذا خوری روغن تفت دهید. در انتهای پخت دو قاشق رب و نمک را اضافه و مخلوط کنید. می توانید خمیر پیتزا را خودتان درست کنین انتها 2- ابتدا روی خمیر مقداری سس می‌ریزیم و بعد سس را در همه جای نان کاملا پخش می کنیم. حالا یک لایه پنیر پیتزای رنده شده روی نان آغشته به سس می ریزیم. به صورتی که همه جای آن کاملا پوشانده شود. 3- لایه بعدی از گوشت تفت داده شده را اضافه میکنیم. گوشت رو کاملا روی پنیر پیتزا پخش و صاف کنین. مقدار خیلی کمی پنیر روی گوشت بپاشین. 4- به تر تیب دلخواه، گوجه فرنگی، فلفل دلمه و قارچ را روی لایه گوشت بریزین و بعد از اضافه کردن هر کدام مقدار کمی پنیر روی آن بریزین! این کار باعث می شود هنگام برش دادن پیتزا تکه های منسجم تری داشته باشین و مواد از روی نان جدا نشوند. در نهایت بعد از چینش همه ی مواد یک لایه کامل پنیر روی پیتزا بریزید. شما می توانید بعد از ورق کردن قارچ ها، آن ها را کمی در تابه تفت دهید و بعد استفاده کنید یا اینکه نه به صورت خام استفاده کنین، این یک امر کاملا سلیقه ای است. در مدل دیگر شما می توانین در صورت تمایل در ترکیب مواد پیتزا از سوسیس، زیتون، ذرت استفاده کنین. 5- پیتزاها را در فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰-۳۰دقیقه قرار می دهیم. تایم پخت برای فرها متفاوت است. در زمان پخت پیتزا آن را چک کنین و در صورت پخت زودتر از تایم آن را از فر خارج کنین. برای طلایی شدن پنیر (که اصولا در همان تایم پخت روی پنیر طلایی می شود) میتوان دو یا سه دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کرد. رسپی خمیر خانگی برای پیتزا: تخم مرغ 2 عدد شیر 1 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری آرد به مقدار لازم روغن مایع 1/4 پیمانه نمک خیلی کم برای شروع کار ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه میکنم به همراه روغن مایع و یه کوچلو نمک و خوب هم میزنیم. بعد بیکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه میکنیم و با دست همه مواد را کامل هم میزنیم. خمیر آماده شده با به مدت 2 ساعت در ظرف در بسته و در جای گرم استراحت میدهیم تا پف کند و حجمش زیاد تر شود. بعد از اینکه خمیر آماده شد.ظرف یا قالب مخصوص پیتزا را با کمی روغن چرب میکنیم .و خمیر آماده شده را با کمک وردنه باز میکنیم و در ظرف مورد نظر پهن میکنیم و در فر از قبل روشن شده به مدت 10 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیر نیم پز شود و برای پیتزا استفاده. روش تهیه خمیر پیتزا خانگی تا حدودی مانند خمیر پیراشکی است. امیدواریم از این دستور لذت برده باشید. اگر در تهیه نان پیتزا به روش خانگی مشکل داشتید و از نوع آماده آن هم در دسترس نبود، میتوانید از پیتزا با نون ساندویچ استفاده کنید. 🌟 نوش جان - Bon apetit 🌟 #Ashpazi890m #Ashpazi #آشپزی

Published by: Ashpazi.890m Published at: 3 years ago Category: مردم و وبلاگ