طرز تهیه آش رشته به سبک نذری به همراه چند نکته مهم

۹۱


۰

#آش رشته یکی از آش های معروف ما ایرانیان است که گاهی به عنوان غذای اصلی به ویژه در روزهای سرد سال و گاهی به عنوان پیش غذا در مراسم ها و مهمانی ها سرو می شود. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. همچنین گاهی در مراسم افطار مسلمانان در ماه رمضان از آش رشته به عنوان پیش خوراک استفاده می‌شود. آش رشته در ماه رمضان جایگاه ویژه‌ای بین خانواده های ایرانی دارد و از جمله خوراک‌های مناسب این ماه است. چند نکته: 📜 سبزی آش متشکل شده از اسفناج، تره، جعفری، گشنیز اما در صورت در دسترس نبودن این سبزی‌ها، داشتن اسفناج به تنهایی کافی است و همچنان آش خوش مزه خواهد شد. بعضی از رشته‌ها شور هستند. برای همین هنگام افزودن نمک آش باید دقت کرد و سعی کنید در آخر کمی نمک اضافه کنید. ♨️ مواد لازم ♨️ سبزی آش نیم کیلو پیاز ۲ عدد بزرگ نخود ۱۵۰ گرم لوبیا ۱۵۰ گرم عدس ۱۵۰ گرم رشته ۵۰۰ گرم آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری شود خشک و نعنا خشک به مقدار لازم کشک و نعنا داغ برای تزئین نمک، فلفل، زردچوبه متشکرم از حمایت شما دوستان 🌹👩‍🍳 در صورت تمایل برای معرفی این ویدیو به دوستانتان لطفا لینک زیر را برای آنها ارسال کنید. https://youtu.be/HcGxSvOQdIY #آش رشته #آش #آموزش آشپزی

Published by: غذای مامان پز
Published at: ۱ month ago
Category: