Chicken Alfredo Pizza | Pizza Alfredo | پیتزا آلفردو سرآشپز گلریز | پیتزا آلفردو زعفرانی

۲.۵ K


۰

Chicken Alfredo Pizza | Pizza Alfredo | پیتزا آلفردو سرآشپز گلریز | پیتزا آلفردو زعفرانی Pitza Alfredo Zaferani Chicken Alfredo Pizza Alfredo Pizza پیتزا آلفردو زعفرانی پیتزا آلفردو [See Also Our Other Cooking Videos]: Youtube: https://www.youtube.com/Ashpazi890m/videos Youtube : https://www.youtube.com/PersianFusionCuisine/videos ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ Chicken Alfredo Pizza | Pizza Alfredo | پیتزا آلفردو سرآشپز گلریز | پیتزا آلفردو زعفرانی Ingredients: 1 homemade pizza crust 1 Tablespoon unsalted butter 1 clove garlic , minced 2 ounces cream cheese softened, cut into small pieces 1/2 cup milk 1/3 cup freshly grated parmesan cheese , plus a little extra for topping on the pizza 1/4 teaspoon each, salt and freshly ground black pepper , or more to taste 1 cup cooked chicken , chopped 1 cup shredded mozzarella cheese US Customary - Metric Instructions: Make the sauce: Melt butter in a saucepan over medium heat. Add garlic and cook for 30 seconds. Add cream cheese and mix until smooth. Gradually add the milk, stirring until smooth. Stir in parmesan cheese, salt and pepper. Set aside. Prepare Pizza crust: Roll/stretch the pizza dough into a large circle. I like to pre-bake my crust for 4-5 minutes at 425 degrees F (on a pizza stone or baking sheet). Don't pre-bake if it's a thin crust pizza. Assemble: Spoon alfredo sauce over the crust. Add a thin layer of mozzarella, then chopped chicken, more mozzarella, and then a sprinkle of extra parmesan cheese. Bake at 425 degrees F for 8-12 minutes, until cheese is melted and bubbly. Notes: Make ahead Instructions: Make the pizza dough several hours ahead of time and allow to rise in the refrigerator. You can also prep the alfredo sauce ahead of time and store it in the refrigerator for 1-2 days. Freezing Instructions: Freeze baked or unbaked pizza dough. Allow to thaw on the counter and top with sauce and toppings. ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ Chicken Alfredo Pizza | Pizza Alfredo | پیتزا آلفردو سرآشپز گلریز | پیتزا آلفردو زعفرانی مواد لازم: آرد 500 گرم به اضافه 4 قاشق غذاخوری آب ولرم 375 میلی لیتر مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری پر نمک 3 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری کره 4 قاشق غذاخوری سینه مرغ بزرگ بی استخوان 1 عدد شیر 250 میلی لیتر پنیر پیتزای موزارلا 200 گرم پنیر پیتزای پارمزان 50 گرم سیر 3 جبه فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری پودر آویشن 1 قاشق چایخوری جوز هندی 1 قاشق چایخوری زیتون حلقه شده به مقدار لازم قارچ 300 گرم ریحان 30 گرم طرز تهیه: ابتدا مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم با حرارت 40 درجه سانتیگراد و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و در ظرف را ببندید و اجازه دهید تا مایه خمیر 10 دقیقه استراحت کرده و بعمل آید. نمک را با آرد مخلوط کرده و خوب هم بزنید. روغن زیتون، باقی آب گرم و مایه خمیر به عمل آمده را کم کم به آرد اضافه کنید و با قاشق چوبی یا پلاستیکی هم بزنید. وقتی تمام مایه با آرد مخلوط شد، روی میز کار را آرد بپاشید و همینطور مقداری آرد به دست خود بمالید و مایه خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. با کف دست به خمیر فشار آورده و به سمت جلو هل دهید و دوباره خمیر را ببندید تا ورز داده شود خمیر را چنگ نزنید و بیشتر از ده دقیقه هم ورز ندهید. درون یک ظرف که حجم 2 برابر خمیر را داشته باشد را با چند قطره روغن چرب کنید و خمیر را به داخل آن انتقال دهید. یک پارچه تمیز روی خمیر بیاندازید تا خمیر یک ساعت استراحت کند. در مدتی که خمیر استراحت می کند، مرغ را به نوارهای باریکی برش دهید و با نمک و فلفل و پودر آویشن و جوز هندی آن را مزه دار کرده و با یک قاشق کره یا روغن زیتون، مرغ را در تابه کمی تفت دهید. قارج ها را ورقه نازک کرده و با کمی کره آن را تفت دهید. سیر را ریز خورد کنید. کره را در تابه ذوب کرده و یک دقیقه سیر خورد شده را تفت دهید. سپس 3 قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کرده تفت دهید و سپس کمی جوز هندی، آویشن، نمک و فلفل و خامه را اضافه کنید و شیر را به مواد اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود. 150 گرم پنیر موازارلا و 50 گرم پنیر پارمزان را به سس اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. یک قاشق آرد و 2 قاشق آب را با هم مخلوط کرده و برای رومال لبه های نان پیتزا کنار بگذارید. فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و یک کاسه آب در کف فر قرار دهید. بعد از استراحت خمیر، مقدار کمی آرد روی میز بپاشید و دست خود را به آرد آغشته کنید. سپس خمیر را مجددا ورز دهید تا حباب های هوای خمیر از بین بروند. خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید. روی سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. هر قسمت را روی سینی فر به قطر 30 سانت باز کنید. روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید که خمیر خیلی باد نکند. سپس خمیر را به مدت 7 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. روی خمیر را کمی پنیر پیتزا بپاشید. نوار های سینه مرغ، قارچ، برگ های ریحان و زیتون حلقه شده را روی نان پیتزا پخش کنید. سس آلفردوی غلیظ را روی سطح پیتزا پخش کنید. لبه های پیتزا را با مخلوط آرد و آب که قبلا تهیه کرده اید رومال کنید. مجددا سینی را در فر قرار دهید تا حدود 8 دقیقه پیتزا بپزد. نوش جان 🌟 نوش جان - Bon apetit 🌟 #Ashpazi890m #Pizza #آشپزی

Published by: Ashpazi.890m
Published at: ۵ years ago
Category: مردم و وبلاگ