ابگوشت یخنی نخود و لوبیا، معروف به ابگوشت یخنی نخود و لوبیا شیرازی

68


0

همه ایرانی‌ها تجربه خوردن آبگوشت یخنی را دارند فقط بعضی از ما، آبگوشت یخنی را با عنوان‌های دیگری مثل دیزی یا فقط همان آبگوشت ساده خانگی می‌شناسیم. طرز تهیه آبگوشت یخنی، به‌عنوان یکی از اصیل‌ترین و سنتی‌ترین غذاهای ایرانی در شهرهای مختلف، متفاوت است و با وجود اینکه به نظر می‌رسد غذای سخت و زمانبری باشد ولی پخت آن بسیار آسان و بی‌دردسر است. آبگوشت یخنی قمی، آبگوشت یخنی کرمان و حتی آبگوشت بزباش، از انواع آبگوشت‌هایی است که با کمی تغییر در نحوه پخت، شما را با طعم جدیدی آشنا می‌کنند. همچنین می‌توانید آبگوشت همدانی را هم با طرز تهیه مشابه، بپزید. در ادامه طرز پخت آبگوشت یخنی لوبیا شیرازی را به شما آموزش خواهم داد. امیدوارم لذت ببرید. مواد لازم گوشت گوسفندی چرب ۵۰۰ گرم نخود ۱۰۰ گرم لوبیا ۸۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد پیاز ۱ عدد گوجه ۲ عدد رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری ۱ قاشق غذا خوری ریحان میخکی خشک نمک، فلفل، پودر سیر و زرچوبه به مقدار لازم #یخنی #آبگوشت #آشپزی

Published by: غذای مامان پز
Published at: 7 months ago
Category: آموزشی