آموزش قورمه سبزی با روش اصولی آموزش خورش قورمه سبزی آشپزی ایرانی آشپزی حرفه ای 51



491
358081

کانال آشپزی با نیلوفر تقدیم می کند، قصد من از تهیه این ویدئوها آموزش و به اشتراک گذاری دانسته های خود با شما خوبان است با مشترک شدن در کانال آشپزی با نیلوفر می توانید هر هفته ویدئوهای جدید را بیننده باشید در کانال آشپزی با نیلوفر شما با پخت انواع نانها ، شیرینی ها و غذاهای ایرانی و بین المللی آشنا شده و آموزش تک نک آنها را به صورت رایگان خواهید داشت . در مسیر عمر آموختم زندگی سفری کوتاه ست باید دانش و مهر را برای همدیگر به یادگار بگذاریم و من در این دنیای مجازی قصد دارم بهترین تجربیات خود را در زمینه پخت و پز به شما خوبان هدیه کنم به امید روزهای شاد و سفره های رنگین برای همه کودکان جهان ، تنها آرزوی قلبی من ... بیا تا مهر باشیم و مهر پروری را سر لوحه زندگی خود قرار دهیم . در صورت تمایل ویدئو ها را لایک و اشتراک گذاری نمایید چرا که با این عمل خود ، شما هم سفره رنگین را به دیگر انسانها هدیه خواهید کرد ... نیلوفر ====================================================== روی این ساعت ها اگر کلیک کنید لحظه های خاص پخت را خواهید داشت Timestamps 🕒 0:00 intor در مورد قورمه سبزی 04:49 مواد لازم 04:56 شروع پخت 08:22 معرفی سبزی 12:00 سرخ کردن سبزی 18:04 اضافه کردن سبزی 19:45 توضیح در مورد لیمو عمانی 21:16 افزودن لوبیا 23:08 لحظه مزه کردن مواد لازم این قورمه سبزی به سبک تهران درست شده با استفاده از سبزیهایی که آذریها در قورمه سبزی استفاده می کنند ... سبزی قورمه تهران دارای گشنیز نمی باشد . میزان سبزیها بعد از پاک شدن است تره یا تره فرنگی 450 گرم جعفری 400 گرم گشنیز 150 گرم اسفناج 100 گرم شنبلیله 50 گرم + 1 تا 2 قاشق غذاخوری شنبلیله خشک لوبیا قرمز کنسرو 400 گرم در صورت استفاده از لوبیا قرمز خام 1 پیمانه و باید از روز قبل حتما با آب سرد خیس شود لیمو عمانی 7 عدد گوشت گوسفندی 1 کیلوگرم پیاز قرمز بسیار ریز خرد شود حتما از پیاز قرمز استفاده کنید زرد چوبه 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه کوبیده 1/2 قاشق چایخوری نمک به میزان لازم روغن 3 تا 4 قاشق ، قاشق بزرگ آشپزها 450 gm Iranian chives or green part of young leek 400g parsley 150 mg coriander 100 gm spinach 50 gm fenugreek + 2 tbsp dry fenugreek red kidney beans 400gm dried lemon 7 lamb meat 1kg red onion 1 medium size finely chopped turmeric 1/2 teaspoon black pepper 1/2 teaspoon oil to fry meat and onion 3-4 tablespoons oil to fry herbs 3-4 tablespoons salt as you need Arabic 450 جم من الثوم المعمر الإيراني أو الجزء الأخضر من الكراث الصغير 400 جرام بقدونس 150 ملغ كزبرة 100 جم سبانخ 50 جم من الحلبة + 2 ملعقة كبيرة من الحلبة الجافة الفاصوليا الحمراء 400gm الليمون المجفف 7 لحم ضأن 1 كغ بصلة حمراء 1 متوسطة الحجم مفرومة فرماً ناعماً الكركم 1/2 ملعقة صغيرة فلفل أسود 1/2 ملعقة صغيرة يُقلى الزيت باللحم والبصل 3-4 ملاعق كبيرة زيت للقلي الأعشاب 3-4 ملاعق كبيرة الملح حسب حاجتك

Published by: آشپزی با نیلوفر Love to cook with Niloofar Published at: 5 years ago Category: چگونه