اسرار جوجه کباب بلوچی (هرکی نخورده تا حالا بد باخته ) جوادجوادی



4
36062

#جوادجوادی #موفقیت #زندگی شاد سلام رفقا به مناسبت روز مادر در استرالیا که در پیش داریم برای قدر دانی از تمام زن‌ها و مادر های عزیز بیست و پنج درصد تخفیف گذاشتیم و این و بگم شاید صد تا کمتر از چاقو ها بیشتر نمونده و به عنوان هدیه چاقو ها با یک زعفران عباس زاده براتون میاد و تازه یک کارت تخفیف زعفران هم داره قیمت این چاقو ها امسال خیلی گرون تر شده در بازار ولی من زیاد خریدم سه سال پیش و هنوزم قیمت ها رو بالا نبردم و این بیست و پنج درصد مبلغ قابل توجه ای میشه فقط باید هنگام خرید کپن : mother . . . وارد کنید لطفا برای سوالات به رنجر مسیج بدید تشکر جوادجوادی . . . . @ranger.master.australia .لینک خرید وبسایت 👇🏾👇🏾👋👋👋👋👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾 https://rangermasteraustralia.com.au/ Balochi Chicken. Obviously bearing its name from where its from Balochistan. I learned of this dish from a talented chef friend Chef Javad Javadi and as he said in his own words "one of the the best tasting chicken". It is very simple to make but the ingredients lists is one that I have never seen before. It is an explosion of flavors and spices. This dish is truly unique. It was delicious... Ingredients: 6lbs./3kilos skinless chicken leg quarters or 4lbs/2 kilos skinless boneless chicken thighs 1/2 bunch cilantro 3 tsp gram masala 3 tsp ginger paste 3 tsp garlic paste 5 cloves 4 tsp paprika 4 tsp salt 3 bay leaves 1 tsp cardamon powder 1 cinnamon stick 3 lime juiced 2 onions medium 1 cup yogurt 1 cup tomato paste 1 jalapeno or habanero (spicy) 1 red bell pepper 4 dried lime small (limoo amani) 1 tomato 4 TBsp of olive oil o.k. that was a lot! Its worth it believe me.... 1- Take all the spices and ingredients put in a blender or food processor and blend. Once you have this amazing marinade add the chicken and put aside for 4-6 hours or more. 2- grill the chicken on medium or on charcoal (preferred method) until cooked. Serve and enjoy!!! 3- grilled vegetables in pictures were just brushed with olive oil and sazon and put on grill alongside chicken #سریال #فیلم #جوادجوادی

Published by: Chef Javad Javadi Published at: 2 years ago Category: مردم و وبلاگ