Persian Eggplant Dip | Eggplant Spread | Kashke Bademjan | (کشک بادمجان (خانم خالقی



2
1210

Persian Eggplant Dip | Eggplant Spread | Kashke Bademjan | کشک بادمجان (خانم خالقی) Persian Style Roasted Eggplant Dip Traditional Persian Aubergine Dip Eggplant Walnut dip Kashk o Bademjan کشک بادمجان Subscribe To Ashpazi890m Channel on YouTube: ⬇ ⬇ ⬇ https://www.youtube.com/c/Ashpazi890m?sub_confirmation=1 Subscribe To Ashpazi890m Channel on Pinterest: ⬇ ⬇ ⬇ https://nl.pinterest.com/ashpazi890m/pins/ Subscribe To Ashpazi890m Channel on Aparat: ⬇ ⬇ ⬇ https://www.aparat.com/GlobalFoodFusion/videos ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ Persian Eggplant Dip | Eggplant Spread | Kashke Bademjan | کشک بادمجان (خانم خالقی) INGREDIENTS: 5 eggplants 1 large onion ½ cup kashk(type of yogurt whey) 2 cloves of garlic 3 tablespoon dried mint Oil Salt and pepper Walnuts INSTRUCTIONS: Step 1 Divide the eggplant into two halves after peeling. Rinse the eggplant. To reduce bitterness if eggplants sprinkle them with salt and let them stay for about a quarter of an hour. Then dry them. Now fry them well in some oil. Put fried eggplants on a paper cloth to remove excess oil as much as possible. At this point, you can freeze the fried eggplant and use it whenever you want to make kashke bademjan, gheimeh bademjan or other foods. Step 2 Saute dried mints with some oil. Set it aside. Step 3 Dice onion and fry in some oil. When the onions start to fry, add the grated garlic and stir another 1 minute. Step 4 Add eggplant to a mixture of onions and garlic with gentle heat. Blend the eggplant with a wooden spoon (you can do this before adding eggplant). Step 5 Also one table spoon of min and chopped walnuts. Mix kashk with 1/4 cup of hot water and add it to eggplants and lightly stir until excessive water is soaked out. Step 6 Serve kashke bademjan in a plate and top it with caramelized onion, mint, kashk and walnuts. You can prepare some saute minced meat and serve it with kashke bademjan and bread. ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ Persian Eggplant Dip | Eggplant Spread | Kashke Bademjan | کشک بادمجان (خانم خالقی) مواد لازم: بادمجان 5 عدد پیاز بزرگ 1 عدد کشک 1/2 پیمانه سیر 2 حبه نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری مغز گردوی آسیاب شده 1/3 پیمانه (دلخواه) روغن به مقدار کافی نمک به مقدار لازم طرز تهیه کشک بادمجان مرحله اول: سرخ کردن بادمجان اول از همه پوست بادمجانها را بگیرید و آنها را به صورت طولی نصف کنید. برای گرفتن تلخی بادمجان آن را بشویید و رویش کمی نمک بپاشید و بگذارید حدود یک ربع ساعت بماند. سپس آنها را خشک کنید. حال آنها را در مقداری روغن به خوبی سرخ کنید. بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافی آنها تا حد امکان گرفته شود. در این مرحله میتوانید بادمجان سرخ شده را فریز کنید و هر وقت خواستید از آن در تهیه کشک بادمجان، قیمه بادمجان یا غذاهای دیگر استفاده کنید. مرحله دوم: تفت دادن نعنا نعنای خشک را 10 دقیقه در آب خیس دهید. سپس درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت بدهید. 1 قاشق از نعنا را برای تزیین جدا کنید و کنار بگذارید. مرحله سوم: سرخ کردن پیاز و سیر پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ نمایید. وقتی پیاز شروع به سرخ شدن کرد به آن سیر رنده شده را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت بدهید. مرحله چهارم: اضافه کردن بادمجان بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید با حرارت ملایم تفت دهید. در ضمن هم زدن با قاشق چوبی بادمجان را له کنید (میتوانید این کار را قبل از اضافه کردن بادمجان هم انجام دهید). مرحله پنجم: اضافه کردن نعنا، گردو و کشک نعنا داغ و گردوی آسیاب شده را نیز اضافه کنید. کشک را با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به بادمجان ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا آب اضافی غذا کشیده شود. مرحله ششم: تزیین و سرو کشک بادمجان را در ظرف سرو مورد نظر بکشید و رویش را با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و گردو تزئین کنید. میتوانید کمی گوشت چرخ کرده آماده کنید و همراه با کشک بادمجان و نان سرو نمایید. نکته های کلیدی: 1- میتوانید با اضافه کردن کمی زردچوبه به پیاز آن را خوشرنگ تر کنید. 2- اگر مایل هستید بافت کشک بادمجان شما یکدست تر باشد و بادمجان کاملاً له شده باشد میتوانید قبل از اضافه کردن بادمجان سرخ شده را با گوشتکوب بکوبید یا در مخلوط کن میکس کنید. 3- میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید. 4- استفاده از گردو نیز سلیقه ای میباشد (گردو برای رفع طبع سرد کشک مصرف میشود). 5- اگر میخواهید کشک بادمجان کم چرب تری داشته باشید بجای سرخ کردن بادمجان ها را کبابی یا آب پز کنید. البته به عنوان غذای اصلی نیز میتواند مصرف شود. 🌟 نوش جان - Bon apetit 🌟 #کشک_بادمجان #KashkeBademjan #PersianEggplantDip

Published by: Ashpazi.890m Published at: 3 years ago Category: مردم و وبلاگ