Persian Bamieh | Tulumba Sweet | Shirini Bamieh | Bamiyeh | Persian Sweet | شیرینی بامیه



2
433

Persian Bamieh | Tulumba Sweet | Shirini Bamieh | Bamiyeh | Persian Sweet | شیرینی بامیه Persian Sweets and pastry Persian Bamieh Recipe Tulumba tatlısı Shirini Bamieh Bamiyeh Sweet شیرینی بامیه شیرینی بامیه به همراه شربت بار [See Also Our Other Cooking Videos]: Youtube: https://www.youtube.com/Ashpazi890m/videos Youtube : https://www.youtube.com/PersianFusionCuisine/videos ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ Persian Bamieh | Tulumba Sweet | Shirini Bamieh | Bamiyeh | Persian Sweet | شیرینی بامیه Bamieh is an Iranian and middle eastern sweet treat which is kind of similar to churros. It's deep fried choux pastry that gets a bath in saffron and rose water syrup. They are crunchy on the outside, soft and squishy and syrupy on the inside and pair very well with a cup of black tea or Chai. Ingredients 1 Cup flour 3 Tbsp butter 2 Eggs 1/4 Tsp saffron 1 Cup sugar 1 Tbsp rose water Vegetable or canola oil for frying Instructions: - Soak saffron in a bowl with 1/4c of boiling water for 20 minutes. - Make the simple syrup. In a small pot, add 1 cup sugar and 1/2 cup water and boil until thickened. Make sure it does not caramelize. When almost thickened, add 1 Tb rose water and 3 tsp saffron liquid to pot and continue boiling for 3 more minutes. When done, put aside. - In another pot, add 1 cup water, 2 Tb sugar and 3 Tb of butter. Put on low heat and stir until the butter is melted and everything blended. - On low heat, add 1 cup flour to the pot and use a spatula to mix the flour into the butter until it looks like a dough ball. When done, remove from heat and allow to get at room temperature (I stuck it in the fridge to help speed it up). - When dough is at room temperature, add it to a large bowl and mix in 2 eggs (1 at a time) until everything is incorporated. The dough is very sticky so it helps to use a hand mixer if you have one. - Heat a large skillet with 1 in of oil and bring to 3725 degrees. - Transfer dough to a piping bag with desired tip and squeeze out small doughnuts into the oil. Use a knife to help cut the dough as you're frying them, - Fry the zoolbias (dough) on each side until golden brown (2-3 minutes on each side). When done, use a mesh spoon to shake of excess oil and transfer them to saffron syrup. Coat the syrup all over the doughnuts. - Repeat until all dough and syrup is used. 🌟 نوش جان - Bon apetit 🌟 ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ طرز تهیه شیرینی بامیه مواد لازم مواد لازم برای تهیه شربت 2 پیمانه شکر 1 پیمانه آب ½ پیمانه گلاب 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری آبلیمو مواد لازم برای شیرینی بامیه 1 پیمانه آرد سفید 2 عدد تخم مرغ بزرگ 50 گرم کره 2 قاشق غذاخوری شکر 1 پیمانه آب روغن به میزان لازم وانیل نوک قاشق چایخوری شهد یا شربت غلیظ به میزان لازم دستور العمل‌ طرز تهیه شربت بامیه آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.- هنگامی که تمام شکر حل شد زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید.- پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید.- توجه داشته باشید که زمان اضافه کردن بامیه به شربت، شربت باید ولرم باشد.- طرز تهیه شیرینی بامیه برای شروع آب و کره را در یک قابلمه تفلون و یا لعابی قرار دهید و آن را روی حرارت گاز بگذارید. سپس شکر را اضافه کرده و اجازه دهید تا مخلوط بجوشد. بعد جوشیدن ماده داخل قابلمه، همه آرد و نمک را داخل قابلمه ریخته و به سرعت با یک قاشق چوبی آن را هم بزنید. در ادامه و هنگامی که مخلوط به صورت خمیر در آمد و جمع شد، 2 قاشق از شربت را به مخلوط اضافه کرده و مجددا مخلوط را هم می‌زنیم. این کار را به مدت 10 دقیقه ادامه دهید تا خمیر پخته و کاملا خود را بگیرد و در وسط ظرف جمع شود. البته توجه داشته باشید که لطافت و نرمی خود را از دست ندهد. حالا وقت آن رسیده است که طرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خمیر خنک شود. هنگامی که خمیر سرد شد، تخم مرغ‌ها یکی یکی اضافه کنید و با همزن برقی، هم بزنید تا به خورد خمیر برود. هنگام اضافه کردن تخم مرغ دوم، 1/4 قاشق چایخوری وانیل به خمیر اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنید. خمیر در این مرحله نه سفت است و نه خیلی نرم! حالا خمیر را درون قیفی که سر آن یک ماسوره ستاره‌ای است، بریزید. حالا یک ماهی‌تابه با دیواره بلند (اگر ندارید یک قابلمه) را با روغن پر کرده و هنگامیکه روغن داغ شد، بامیه‌ها را از قیف به درون روغن بیندازید. اندازه مورد نیاز خود را برای بامیه انتخاب کنید و به کمک قیچی سر آن را ببرید. بامیه‌ها را به صورت یکدست سرخ کنید و دائما آن را زیر و رو کنید. هنگامی که بامیه‌ها تغییر رنگ دادن و طلایی رنگ شدند آن‌ها را از روغن خارج کنید. سپس بامیه‌های سرخ شده را در شربتی که از قبل تهیه کرده و ولرم است قرار دهید. در آخر بامیه‌ها باید حدود 1 تا 2 دقیقه درون شربت باقی بماند و سپس آن را خارج کنید. بامیه را درون صافی و یا سبد قرار دهید تا شهد اضافی آن خارج شود. می‌توانید روی بامیه را با مغز پسته و یا بادام تزیین کنید. 🌟 نوش جان - Bon apetit 🌟 #Ashpazi890m

Published by: Ashpazi.890m Published at: 2 years ago Category: مردم و وبلاگ