Kabab koobideh Rcipe | آموزش کباب کوبیده



2
4050

آموزش #کباب کوبیده خونگی کباب #کوبیده یکی از انواع کباب و از خوراک‌های ایرانی است. کباب_کوبیده را می‌توان با گوشت‌های مختلفی همانند: #گوشت گوسفند، گاو و #مرغ درست کرد. محبوب‌ترین کباب کوبیده، کباب کوبیده تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد. ادویه مناسب هنگام استفاده از این کباب سماق است که طعم ترش مزه‌ای به آن می‌دهد. این #کباب به دو صورت همراه با نان یا همراه با برنج سرو می‌شود. معمولاً از نان #سنگک، پیاز و #ریحان برای سرو آن استفاده می‌شود. هر ۱۰۰ گرم از این غذا دارای ۲۵۰ کیلو کالری انرژی است. این طور که میرزا محمدرضا معتمدالکتاب نویسنده کتاب تاریخ قاجار نوشته، پای کباب را #ناصرالدین شاه به ایران باز کرد. می‌گویند به دستور شخصی ناصرالدین شاه که اصلیتی قفقازی داشته و نوعی غذای قفقازی به ایران وارد شده‌است که بعدها آشپزهای درباری شیوه پخت آن را کمی تغییر داده‌اند و کباب امروزی به عنوان یک غذای کاملاً #ایرانی ماندگار شده‌است. مواد لازم: گوشت چرخ کرده، #پیاز، #نمک، #فلفل همراه ما باشید با جدید ترین رسپی های غذاهای ایرانی و خارجی همین حالا عضو کانال ما شوید https://bit.ly/Matbakh-yt

Published by: Matbakh - مطبخ Published at: 3 years ago Category: مردم و وبلاگ