راهنمای خانه تکانی ۴؛ آماده کردن سبزیجات و حبوبات فریزری به روش بلانچ کردن سبزیجات | بانوی با سلیقه



23
28442

در آشپزی تکنیک های مختلفی برای حفظ طعم و رنگ سبزیجات وجود داره. اگه می خواید سبزیجات و صیفی جاتی را فریز کنید و یا برای پخت سالاد، سوپ و برخی غذاها به سبزیجات و صیفی جات پخته نیاز دارید حتما باید آنها را بلانچ کنید. با استفاده از تکنیک بلانچ کردن، سبزیجات و صیفی جات مدت زمان بیشتری رنگ و طعم خودشون رو حفظ می کنند. در ویدیو چهارم راهنمای خانه تکانی توضیح دادیم که چطور می تونین با بلانچ کردن سبزیجات فریزری برای استفاده در ایامی خانه تکانی یا نوروز درست کنید همچنین این روش برای کسایی که شاغل هستند یا فرصت ندارن سبزیجات تازه برای هر نوبت آشپزی تهیه کنند کاربردیه. توی این ویدیو همچنین گفتیم که چطور می تونین جو پوست کننده رو آماده و در فریزر نگهداری کنید تا وقتی میخواید سوپ جو درست کنید سریع آماده بشه. برای ارسال ویدیو لینک زیر رو برای دوستانتون بفرستید https://youtu.be/takMaF9VU4M برای عضویت در کانال یوتیوب بانوی با سلیقه لینک زیر رو بزنید https://bit.ly/2oR4YoQ و برای اطلاع از آخرین ویدیوها علامت زنگوله رو لمس کنید #بانوی_با_سلیقه

Published by: Banuyebasalighe Published at: 5 years ago Category: چگونه