Eggplant Haleem | Halim Bademjan | حلیم بادمجان با عدس (سامان گلریز) | حلیم بادمجان در زودپز



2
2746

Eggplant Haleem | Halim Bademjan | حلیم بادمجان با عدس (سامان گلریز) | حلیم بادمجان در زودپز Persian Eggplant and Lentil Dish How To Make Halim Bademjan Persian Eggplant Haleem طرز تهیه حلیم بادمجان سنتی و مجلسی حلیم بادمجان با عدس Subscribe To Ashpazi890m Channel on YouTube: ⬇ ⬇ ⬇ https://www.youtube.com/c/Ashpazi890m?sub_confirmation=1 Subscribe To Ashpazi890m Channel on Pinterest: ⬇ ⬇ ⬇ https://nl.pinterest.com/ashpazi890m/pins/ Subscribe To Ashpazi890m Channel on Aparat: ⬇ ⬇ ⬇ https://www.aparat.com/GlobalFoodFusion/videos ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ Eggplant Haleem | Halim Bademjan | Haleem Bademjaan | حلیم بادمجان با عدس (سامان گلریز) | حلیم بادمجان در زودپز Halim Bademjon is often served as a starter or as a main dish with a special Persian bread called Lavash, but you can serve it with pita bread or any kind of bread you like. Ingredients: for 4-5 people Average eggplant five ones Meat 300 grams Onion 1 Lentils half a cup Garlic 3 cubes Salt and pepper to the required amount Dried mint some Whey some How to prepare: First, wash the eggplant and use a knife or peel, then peel it and then pour some of the oil into the pan and fry the eggplants. Cook lentil with some water. Chop onion and fry in a little oil. Chop the garlic, add the garlic to the lentil, then add eggplant and meat to it, and slice it with a masher, add salt and pepper. Then add some water to the pot and put the lid of the pot and put it on a gentle heat for 2 hours. Then, you can decorate it with whey, saffron, and walnut, and dried mint and fried garlic. ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ Eggplant Haleem | Halim Bademjan | Haleem Bademjaan | حلیم بادمجان با عدس (سامان گلریز) | حلیم بادمجان در زودپز حلیم بادمجان با گوشت و عدس حیلم بادمجان از غذاهای اصیل ایرانی است که مانند کشک بادمجان از کشک، بادمجان، نعنا داغ و سیر داغ تهیه می‌شود؛ اما علاوه بر این مواد گوشت قرمز و عدس نیز دارد. مواد لازم: بادمجان 1/5 کیلوگرم گوشت بدون استخوان 500 گرم عدس 250 گرم پیاز داغ 1 پیمانه کشک 2/5 فنجان گردوی چرخ شده 1 فنجان سیر داغ 2 قاشق غذاخوری نعناع داغ 1/2 لیوان زردچوبه 2 قاشق مرباخوری روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: 1- گوشت را خرد کنید و بشویید. 2 قاشق غذاخوری روغن در یک قابلمه بریزید و گوشت را همراه با 1 قاشق مرباخوری زردچوبه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کنید. 2- 1/2 لیوان پیاز داغ، نمک و فلفل را به گوشت در حال تفت اضافه کنید و سپس 3 لیوان آب روی آن‌ بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد. 3- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و بشویید و در مقداری آب و نمک قرار دهید؛ تا هنگام سرخ کردن روغن زیاد به خودشان نگیرند. پس از 20 دقیقه از آب دربیاورید و روی یک حوله قرار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید. 4- هنگامی که گوشت‌ها نیم پز شدند، عدس را که از قبل در آب خیس کرده‌اید اضافه کنید، تا عدس همراه گوشت پخته شود. 5- پس از این که گوشت و عدس پخته شدند، بادمجان‌های سرخ شده، 1 قاشق مرباخوری زردچوبه و باقی مانده‌ی پیاز داغ را به گوشت و عدس اضافه کنید. وقتی کاملا آب آن کشیده شد قابلمه را از روی شعله بردارید و با گوشتکوب، مواد را خوب بکوبید تا کاملا له شوند. 6- حلیم بادمجان را دوباره روی حرارت قرار دهید و زیاد هم بزنید تا کشدار شود. حالا گردو چرخ شده و کشک را به حلیم بادمجان اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. 7- وقتی حلیم بادمجان خوب جا افتاد و آماده شد آن را در ظرف دلخواه بکشید و با کشک، سیرداغ، نعناع داغ و مقداری گردو تزیین و سرو کنید. 🌟 نوش جان - Bon apetit 🌟 #حلیم_بادمجان #EggplantHaleem #HaleemBademjaan

Published by: Ashpazi.890m Published at: 3 years ago Category: مردم و وبلاگ